Meny

Dette trenger du

  • Hvitløksfedd
    2 stk
  • Rød chili
    0,5 stk
  • Gulrot
    0,5 stk
  • Gul løk
    0,5 stk
  • Selleristang
    1 stk
  • Paprikapulver
    1 ss
  • Spisskummin
    1 ts
  • Karri
    1 ts
  • Gurkemeie
    0,5 ts
  • Rødvin
    2 dl
  • Hermetiske tomater
    8 dl
  • Oksekraft
    2 dl
  • Frisk koriander
    Smak til
  • Salt og pepper
    Smak til
  • Sukker
    Smak til

Start med å finhakke alle grønnsaker og fres dem i solsikkeolje i 5 min. Ha i de tørre ingrediensene samt rødvin og kok inn til halvparten. Tilsett oksekraft, tomatene, salt, pepper og litt sukker. Småkok i 40 min. Om du skal bruke tomatsausen til kjøttboller er det lurt å la disse trekke i ca 10-15 minutter før du tilsetter frisk koriander.

Relaterte saker