Meny

Dette trenger du

  • Brunt sukker
    2 ts
  • Varm kaffe
    8 cl
  • Irsk whiskey
    4 cl 
  • Lettvispet kremfløte
    2-3 ss
  • Malt kanel
    Et dryss

Slik gjør du

Ha kokende vann i et et varmebestandig glass eller kaffekrus, hell vannet ut, ha i kaffe og rør ut sukkeret. Tilsett irsk whiskey og legg et godt lag med lettvispet kremfløte som et lokk på toppen for å holde drikken varm. Bruk baksiden av en spiseskje og «hell» kremen over for best resultat. Til slutt kan du strø litt malt kanel på toppen av kremen.

Tips:
Lag en kaffesirup med 1 del brunt sukker til 2 deler kaffe. Rør dette godt sammen og la den kjøle seg ned i romtemperatur. Bruk ca 2 cl av kaffesirupen som erstatning til sukker og kaffe i den originale oppskriften.

Relaterte saker